top of page

Крок у доросле життя. Випускний 2021 (фото, відео)


З шкільного найріднішого порогу,

З найкращої юнацької весни

У добрий час, у світлу путь-дорогу

Благословляємо вас, випускники!

І хлібом-сіллю радо проводжаєм,

Щоб вам жилось в достатку і теплі.

Ми від душі вам, діточки, бажаєм

Любові, миру, щастя на землі!


29 червня 2021 року у Верхньовизницькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів пройшло урочисте вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти та медалей.


Першою зі словами привітання звернулася до всіх випускників директор закладу Ольга Хайнас, яка побажала їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою найсміливіші цілі та втілювати їх в життя.


З цією важливою подією випускників прийшли привітати:

  • голова Кольчинської селищної ради – Микола Дуб,

  • начальник відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров`я Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич,

  • головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров’я Кольчинської селищної ради – Віталія Зварич,

  • староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір.


Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій.


Микола Васильович вручив кожному випускнику сертифікат на премію у сумі 400 грн., а трьом ученицям, які закінчили заклад із медалями – Богдан Євгенії (золота медаль), Максюта Анастасії (золота медаль), Гопко Ользі (срібна медаль) – сертифікати на суму 1200 грн.


Наші дівчата приємно вразили високими результатами ЗНО - Богдан Євгенія (190 балів з географії) та Максюта Анастасія (190 балів з української мови і літератури) й кожна з них отримали додатково сертифікат на 5000 грн.


Чудові вітання, напутні слова висловили своїм випускникам і подарували сюрпризи класні керівники – Марія Тягур та Ольга Лубочко.


Сніжана Штець та Алла Богдан, мами випускників благословили дітей на щасливу життєву дорогу.


Випускники зі словами подяки звернулися до своїх класних керівників та батьків. Особливо зворушливим був батьківський танець.


А родзинкою свята став традиційний вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку, після якого зірвали хвилю овацій.



Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки пануватимуть до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекає нове, незвідане, самостійне, доросле життя.


Анжеліка Сарканич, педагог-організатор закладу, підвела підсумок свята і побажала випускникам щасливої дороги!

 

Переглянути весь

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page