top of page

Щасливої дороги вам, дорогі випускники! (фото)


Надворі літо…Наше щедре літо…

Це особливий неповторний час,

Коли дитинство з юністю у парі

Танцює перший ніжний вальс


01 липня 2022 року Верхньовизницький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів проводжав у доросле самостійне життя своїх випускників.


Першою зі словами привітання звернулася до всіх присутніх керівник закладу Ольга Хайнас.


У цьому році свій перший документ про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 42 випускники, з них 2 внутрішньо переміщені особи з Донецької та Харківської областей. Це молоді, сильні, перспективні особистості, які здатні втілити мрії в реальність, вони – наше сьогодення і наше майбутнє. Приємно відмітити, що троє чарівних дівчат – Марія Петерлик, Аліна Фаринич та Крістіна Обіцька були нагороджені Золотими медалями за високі досягнення у навчанні.


З цією важливою подією прийшли привітати голова Кольчинської селищної ради – Микола Дуб, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич. головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Віталія Зварич, староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір, о. Ярослав Долгош та о. Ілля Лях.


Гості побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручили їм подяки, грамоти та цінні подарунки.


Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. Присутніх переповнювали емоції, слова вдячності та смуток прощання. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. Кілька разів вони виходили на сцену зі словами подяки для своєї першої вчительки Ольги Хайнас та класних керівників Ольги Ревті, Світлани Марцій і Марії Махлинець.


Вчителі побажали випускникам щасливої дороги, щедро вистеленої Божими ласками. Щоб життя було світлим, як сонячний день у липні, а вони у ньому – бджілки-трудівниці на пахучих квіточках. На згадку про школу вручили випускникам подарункові іменні ручки з індивідуальним гравіюванням та солодкі сюрпризи.


Окремою сторінкою було батьківське благословення. Вишиті рушники, хліб та щире материнське прохання до Бога про щасливе майбутнє для своїх дітей. Справжньою окрасою став батьківський танець.


На завершення випускники взяли участь у акції «Посади дерево». Разом з Миколою Васильовичем на шкільному подвір᾽ї посадили дві декоративні верби. Ростимуть вони, колишучи гіллям, ніби нагадуватимуть школярам про тих, хто їх посадив.


Миру та здійснення найзаповітніших мрій нашим дорогим випускникам!


 

Переглянути весь




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page