top of page

Альбом на згадку: вручення свідоцтв

Ще зовсім недавно, 06 серпня, випускникам Верхньовизницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів вручали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Стати, врешті, повноправним випускником - непересічна подія для більшості учнів... І єдина в житті.

Саме тому, на вручення атестатів (а згодом і зараз - свідоцтв) випускники приходили в ошатному вбранні із піднесеним настроєм, повним приємних хвилювань. Приходили разом із своїми батьками, рідними та друзями, які зі сльозами на очах раділи за своїх дорогих випускників. Раділи разом із вчительським колективом, який із побажаннями якнайкращої долі, але неприхованим смутком розставання - як із маленькими пташенятами, що відлітають у життя маленькі з нашого шкільного подвір’я…

А цьогоріч?! Ні суконь, ні вітань, ні сліз радості, ні випускного?? Навіть жодного натяку на урочистість?? А лише медичні маски, що закривають дитячу посмішку щасливого випускника? - Саме це повинно вкарбуватися у дитячі серця!?..

...А потім, гля:

А наші випускники чим завинили? Ну, парадів не було і в кращі часи. Але було СВЯТО - вручення атестатів та випускний вечір!


Проте, дорогі випускники, є і в нас невеличкий подарунок - ФОТОАЛЬБОМ із урочистого вручення атестатів. Ви нам завжди такими запам'ятаєтеся - чарівно гарні, із щасливими посмішками. Переглядайте, завантажуйте, публікуйте! Згадуйте про школу доброю згадкою!

 

Переглянути весь



86 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page