top of page

Батьківські збори


25 серпня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися батьківські збори майбутніх першокласників.

Розпочалася зустріч із виступу директора закладу Хайнас Ольги Михайлівни, яка ознайомила присутніх із особливостями навчання в закладі, режимом роботи, організацією харчування, правилами прийому дітей у перший клас, представила вчительку першого класу – Кадар Олену Іванівну та вихователя ГПД – Загородню Світлану Василівну. Також обговорили питання забезпечення учнів підручниками та посібниками.

Олена Іванівна розповіла про навчання в Новій українській школі, місія якої – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками.

Марина Богдан, шкільний психолог підготувала батькам практичні рекомендації щодо підготовки дітей до школи та анкети, які вони заповнили.

Батьки оглянули класні приміщення НУШ, в яких створені комфортні умови для навчання та виховання дітей, де зроблено новий якісний ремонт, оснащено телевізорами.

На завершення, усі перейшли в укриття, де перебуватимуть усі учасники освітнього процесу під час повітряної тривоги.

Тож запрошуємо майбутніх першокласників до нашого закладу! Ми раді кожній дитині і кожній родині! Чекаємо всіх 1 вересня!

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page