top of page

Безпечна дорога додому (фото)


Наше здоров’я – це наша відповідальність!


Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає у воєнний час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в Верхньовизницькому закладі освіти проведено Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху із загальною темою “Безпека на дорогах”. Здобувачі освіти під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху, переглянули та обговорили навчальні відеоролики, взяли участь у конкурсах та вікторинах, виконали цікаві інтерактивні завдання, розв’язували ситуативні задачі, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page