top of page

Воскресни, писанко! 2023 (фото, відео)



Хто народ свій щиро любить

Вірно землю хто кохає

В того серце золотою писанкою сяє


Наближається Великдень. Це найбільше свято у світовій історії і головне у році для всіх християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.

Напередодні Великодніх свят у нашому закладі проводився І етап шостого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!». У Конкурсі взяли участь 38 експонатів. Учасники показали свою творчість і майстерність через цікаві експозиції виготовлені власними руками, що відтворювали пасхальні звичаї і традиції нашого краю у святкуванні Великодня.

Усі представлені роботи яскраві та неймовірно красиві, визначаються високим художнім рівнем та творчою фантазією учасників. Вони змістовні і глибокі за своєю сутністю, відрізняються одна від одної художніми засобами, матеріалом та відтворюють глибоку віру, повагу до своїх традицій, свідчать про високу культуру нашого народу. Кожен дитячий виріб є символічним побажанням краси, добра та здоров’я, дарує надію, вселяє віру в краще майбутнє.

Щира подяка батькам, керівникам гуртків, педагогам, учням та вихованцям за представлені великодні вироби на конкурс «Воскресни, писанко!».


Всіх переможців та учасників шкільного етапу Шостого обласного фестивалю-конкурсу «Воскресни, писанко!» буде нагороджено грамотами, а їх вироби відправлені на ІІ етап у відділ освіти молоді та спорту Кольчинської селищної ради.

 

Переглянути весь


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page