top of page

Відповідальність – крок до успіху (фото)



Чи можуть існувати права людини без відповідальності людини? В сучасних реаліях ми починаємо розуміти відповідальність як добровільний обов’язок, responsibility на всіх рівнях − перед собою та світом, свідомий вибір власної життєвої позиції та стиль життя, здатний творити позитивні зміни.


19 жовтня 2021 року великому українцю, відомому економісту та меценату, автору Декларації відповідальності людини Богдану Гаврилишину виповнилося б 95 років. Саме 19 жовтня і впроваджено Днем відповідальності людини.


Відповідно до Регіонального плану заходів в Верхньовизницькому ЗЗСО відзначено День відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина. В закладі проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів:

виховну годину «Вчися, розвивай таланти − будь корисною частиною суспільства», класний керівник 3-А класу Олена Кадар;


інформаційну бесіду «Декларація відповідальності прав людини Богдана Гаврилишина», класний керівник 3-Б класу Марія Бабик;


бесіду «Богдан Гаврилишин. Відповідальність на всіх рівнях», класний керівник 8-А класу Мар’яна Лакатош;


бесіду «Відповідальність − крок до дорослості» та марафон відповідальності «Посади соняшник», класний керівник 8-Б класу Віталія Сарканич.



Особливо вразили слова Богдана Гаврилишина «Проживши три чверті свого життя поза межами України, я завжди і всюди представлявся: «Богдан Гаврилишин, українець», − не маючи навіть українського паспорта, автор «Декларації відповідальності людини» Богдан Дмитрович Гаврилишин невтомною працею та активною суспільною діяльністю впродовж усього життя боровся за кращу долю для рідної України. Чим доводив, що ми повинні бути гідними патріотами своєї держави!


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page