top of page

Вітаємо з Покровою Пресвятої Богородиці! З Днем захисника України! З Днем українського козацтва!


Діво Пресвятая – Матір матерів,

Пригорни до серця всіх своїх синів.

Освіти їх душі світлом золотим, Виповни любов’ю неспокійний дім.


Научи, як землю зберегти від зла -

Розумом, діянням і крилом тепла.

Зоря-зоряниця, сонце доброти,

Землю України щастям освіти!


Сьогодні, 14 жовтня, сердечно вітаємо Вас з прекрасним святом Покрови Пресвятої Богородиці – одним з найдавніших і найславніших християнських свят!


У день свята Покрови Божої Матері разом з усіма християнами молимося Цариці Небесній, щоб Вона покрила і благословила нас своїм Покровом-омофором, подарувавши мир і злагоду, добробут і процвітання! Нехай Божа Матір завжди чує Ваші щирі молитви і повсякчас опікується Вами, даруючи міцне здоров'я, життєві сили, сімейне та родинне щастя!


Свято Покрови Божої Матері – символ давніх і величних традицій Українського козацтва, сміливого воїнства, безсмертної історії нашої Батьківщини! День Українського козацтва і захисника України – це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, свято кожного, хто віддає свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо наші вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам!

35 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page