top of page

Де єдність - там перемога! (фото, відео)



Майже рік триває повномасштабне вторгнення рф на територію України. 14 лютого 2022 року на тлі попереджень американської та західноєвропейської розвідки про можливу війну, президент Володимир Зеленський підписав указ про започаткування нового свята 16 лютого – Дня єднання. Тоді, на початку лютого 2022-го, мало хто вірив у те, що Росія дійсно розпочне велику війну, а День єднання ще раз нагадав, що саме у єдності – наша сила і міць.

Сьогодні, 16 лютого 2023 року колектив Верхньовизницького закладу освіти долучився до святкування такого важливого для всіх українців державного свята – Дня єднання!

О 10.00 вся шкільна спільнота виконала Державний Гімн України, підтвердивши, що ми, українці, єдиний народ, який любить свою Батьківщину.

На подвір’ї навчального закладу учні 11 класу розгорнули великий жовто-блакитний стяг, який також символізує нашу спільну силу та незламність.

Класними керівниками проведено уроки мужності «Сила України – у єдності її народу!», «Ми – єдина нація», виховні заходи «В єдності наша сила», «День єднання України – день єдності українців», на яких наголошувалось про важливість єдності в країні, збереження рідної мови та національних традицій.

Сьогоднішнє свято стало символом єднання великого народу, сили і могутності, взаємоповаги і розуміння, одного чистого мирного неба для всіх українців!



 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page