top of page

День безпечного Інтернету (фото)


У вівторок другого тижня лютого в усьому світі відзначають День безпечного Інтернету. Цей захід був запроваджений у 2004 році з метою популяризації безпечної роботи в Інтернеті. Мільйони людей об’єднуються, щоб підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі.


День безпечного Інтернету несе мету обачності і пильності в Інтернеті, доброзичливості і сміливості, а також безпеки та права в онлайн-світі.


У Верхньовизницькій школі було проведено ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет:

  • вчителем інформатики в початкових класах Хайнас О.М. проведено бесіду з третьокласниками «Безпечний інтернет», де молодші школярі формували правила поведінки в Глобальній павутині;

  • класним керівником Сарканич В.В. проведено виховну годину з учнями 7-Б класу «Безпека дитини в Інтернеті»;

  • психолог школи Богдан М.В. проводила з учнями 4-5 класів просвітницькі та профілактичні заняття: «Безпечний Інтернет», «Комп’ютер мій друг», «Соціальні мережі: за і проти». Учні переглядали мультфільми про небезпеки в Інтернеті, грали в рухливі та розвивальні ігри: «Полювання на онлайн-віруси», «Вгадай мій НІК», тощо. Учні 5-7 класів виготовили стінгазети на тему Безпечного Інтернету;

  • учні 10-х класів разом з вчителем інформатики Сарканич В.В. долучилися до Всеукраїнського онлайн уроку «Онлайн-синергія для найкращого інтернету».

Переглянути весь ФОТОАЛЬБОМ

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page