top of page

День вишиванки (фото, відео)


Сорочку мати сину вишивала І душу, й серце в вишивку вкладала. Як пам’яті народної відлунки, На полотні з’являлись візерунки, Де кожен хрестик – то життєві миті…

Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Вишиванка, яка є гордістю українців, цього року набула ще більшого для кожного громадянина характеру.

Дата проведення – щороку в третій четвер травня. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Цьогоріч святу виповнюється 16 років. Його гаслом є "Вишиванка духовна броня України. Захищаємо своє".

У цей день учні та педагоги нашого закладу охоче долучились до свята, одягнувши вишиванку на роботу, зустріч із друзями чи навіть дома у колі сім'ї.

Сьогодні ми сміливо одягаємо наш захист – наші вишиванки, і пам'ятаємо – Україна переможе! Зі святом, друзі! Вишиванка – наш оберіг від зла! Давайте одягати їх частіше. Зберігаємо генетичний код нації!

1-А клас


1-Б клас


2 клас


3-Б клас


4-А клас


4-Б клас


5-А клас


5-Б клас


6-А клас


7 клас


10-Б клас



 

Переглянути весь





Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page