top of page

День знань у Верхньовизницькому закладі (фото, відео)



Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок -

Нас закликає до навчання.

Ми поспішаєм на урок,

І знову йдемо в світ пізнання.


День знань – радісне і хвилююче свято зустрічі зі школою, зі своїми вчителями й однокласниками. Але особливе воно для найменших школярів, у тих, хто перший раз цього вересневого дня іде до свого найпершого класу.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати!

1 вересня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

Директор закладу Ольга Хайнас привітала всіх зі святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень та побажала міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні!

Дух свята завітали розділити разом із учнями та вчителями запрошені гості: начальник відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров`я Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич, староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір, священнослужителі – о. Ілля Лях та о. Андрій Проньо, які привітали присутніх з початком навчального року, побажали хороших оцінок, здоров'я, добробуту та благословили всіх на успішне навчання.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою значних успіхів у навчанні!




323 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page