top of page

День фізичної культури та спорту! (фото)



Щорічно в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту – свято, що уособлює велич сили духу, мужності та здоров'я. День коли вітаємо всіх прихильників здорового способу життя – спортсменів, вчителів фізкультури, тренерів.

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведення Дня фізичної культури і спорту.

В рамках тематичного дня класними керівниками були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» – для учнів 1-3 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» – для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» – для учнів 10-11 класів.

Для школярів 4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій.

Між учнями 8-9 класів та 10-11 класів були проведені змагання з міні-футболу.

На завершення тижня учні нашого закладу взяли участь в спортивних змаганнях «Юнацькі турніри» на базі Кольчинської ДЮСШ. Учасники змагань нашого закладу вибороли призові місця з різних видів спорту:

І місце – Романенко Дарина, стрибки у довжину

ІІ місце – Романенко Дарина, метання м’ячика

І місце – Данчо Станіслав, армреслінг

І місце – Надич Станіслав, настільний теніс

І місце – Капац Марта, біг 60 м

ІІІ місце – Ковбель Анатолій, армреслінг

ІІ місце – Глагола Юрій, біг 60 м

ІІ місце – Глагола Юрій, метання м’ячика

ІІ місце – Курак Павло, біг 60 м

ІІІ місце – Данашовська Мирослава,

ІІ місце загальнокомандне з футболу,

ІІ місце загальнокомандне з волейболу.

Вітаємо переможців, призерів та учасників змагань!



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page