top of page

Дорогу долає той, хто йде! Гра «Сокіл» («Джура») (фото)



Дорогу долає той, хто йде! Щоб дійти до мети, треба перш за все йти!

У важкі часи іноземної неволі українці, плекаючи віру в національне визволення, зв’язували свої надії з козацтвом. Вже давно минули дні Запорізької Січі, але козацтво існує. Як живиться в кожній людині прагнення до вільного та незалежного життя. У глибині душі кожного українця живе козак, воїн, який за рідну землю віддасть своє життя. З метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомості активної громадянської позиції здорового способу життя 17 травня 2021р. у Верхньовизницькому навчальному закладі І-ІІІ ступенів проведено шкільний етап всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). В конкурсі взяли участь учнів 8-го класу — рій «Берегиня» та 9-го класу — рій «Соколи».

Вчителі Захисту України Микола Федорович Євтушенко та Марина Володимирівна Богдан. Вчитель фізкультури Іван Іванович Йобак та педагог організатор Анжеліка Володимирівна Сарканич.

Змагання проходили спортивному залі школи. Джури показали свої навички в таких конкурсах як «Відун», «Перетягування линви», «Встановлення намету», «Військовий впоряд», «Рятівник», «Козацький гарт».

Всі учасники гри отримали можливість показати свою силу, спритність та витривалість. Гра всім дуже сподобалася. Вона принесла радість і задоволення від спортивного азарту, перевірки своїх можливостей, умінь, переповнила всіх учнів духом перемоги, завзятості та патріотизму. З гордістю можна сказати, що ми справжні нащадки козацького роду.

Переглянути весь

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page