top of page

З Днем працівників освіти!


Жовтень щедрий на барви осінні

День учителя – свято ж яке!

Освітянській великій родині

Директор шле вітання палке!


Дорогі колеги Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів!


Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об’єднує всіх тих, хто відкриває двері в квітучий сад знань, науки, мудрості.

Професія вчителя в усі часи була і залишається поважною та надзвичайно важливою. Ваша місія є визначальною для держави - саме педагог щоденно формує особистість, навчає жити, мислити.

Бути педагогом — це покликання, це доля. Тільки людина з тонкою душею і величезним багажем знань може донести до дітей найважливіше, допомагаючи добрим словом та вибором життєвого шляху.

Ви формуєте наше майбутнє, завдяки Вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме Ви відкриваєте перед дітьми планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та Батьківщини. Завдяки Вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Висловлюю Вам глибоку вдячність за самовіддану працю, яку Ви присвячуєте найдорожчому в житті кожної людини — дітям. Низький уклін за те, що вкладаєте в душі своїх учнів «розумне, добре, вічне».

Бажаю Вам, дорогі колеги, міцного здоров`я, творчої енергії, людської поваги та успіхів у Вашій благородній педагогічній діяльності! Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно!


З найкращими побажаннями

Ольга Хайнас,

директор Верхньовизницького

ЗЗСО І-ІІІ ступенів


42 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page