top of page

З Днем Святого Миколая! (фото, відео)



Є на світі свят багато

Урочистих, визначних,

Але Миколая свято

Найприємніше із них.

Люблять діти Миколая,

Шану кожен віддає.

Хто в мольбах його благає,

Всім він поміч подає.


Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.


Напередодні діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, який завжди несе Добро.


Цікаво та весело 17 грудня пройшло свято Миколая у Верхньовизницькому ЗЗСО І -ІІІ ступенів. Учні 4-х класів разом із класними керівниками Ольгою Поляк, Ольгою Лапей, Світланою Загородньою та вихователем ГПД Олесею Дзямка підготували святковий концерт «З Днем Святого Миколая». Діти ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, декламували вірші, співали пісні. Справжньою окрасою заходу став танок янголів під пісню «Янгол білосніжний» у виконанні Софії Лубочко.



На свято завітали гості:

  • Микола Дуб – голова Кольчинської селищної ради,

  • Володимир Фаринич – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради,

  • Віталія Зварич – головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради,

  • Михайло Кушнір – староста Верхньовизницького старостинського округу.


Микола Васильович звернувся до присутніх з вітальними словами та побажаннями міцного здоров᾽я, добра, миру й злагоди. По закінченню заходу всі діти закладу отримали подарунки від голови та депутатського корпусу Кольчинської селищної ради.


Ольга Хайнас – директор закладу подякувала учням і педагогам за проведення свята, гостям – за солодкі подарунки, побажала усім гарного настрою, учням веселих свят та незабутніх зимових канікул!


 

Переглянути весь


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page