top of page

З Ювілеєм, Миколо Федоровичу!

Цього сонячного дня свій ювілейний день народження зустрічає турботливий батько і дідусь, надійний друг і колега, творчий вчитель музичного мистецтва Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів – Микола Євтушенко.


Шановний і дорогий Миколо Федоровичу!

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з 65-річним ювілеєм! У цьому віці Вам не гріх і похвалитися. 65 років точно не були витрачені даремно, адже у Вас є чудові діти і внуки, Вас поважають колеги і учні та багато близьких друзів. У цей ювілей можна підвести підсумки, але це тільки проміжні підсумки. Вами пройдено 65 сходинок досвіду, перемог і досягнень, і кожна з них була унікальною, а попереду Вас чекає ще багато років чудового і цікавого життя.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, завжди гарного настрою. Хай джерела щастя і тепла невтомно б’ють ключем, наповнюючи ваше життя простими радощами і приємними спогадами!

В шістдесят п’ять розквітає життя, І душа, наче пташка, співає! І хоч в юність нема вороття, Та у серці вона оживає!

Хай у житті Вашім завжди буде літо, А якщо осінь – то тепла й золота! Нехай у гості їдуть завжди діти, Хай сміх і радість на подвір’ї не стиха!

Нехай рясні дощі несуть для Вас здоров’я, Проміння сонячне цілує у вуста! Нехай онуки зігрівають Вас любов’ю, Бажаєм довгого й щасливого життя!


209 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page