top of page

Замордовані голодом (фото)


Ми не маємо права забути

Пекельні цифри та слова

У серце б’ють, неначе молот,

Немов проклятий оживе рік 33-й.

Голод… голод


«Ми не маємо права забути» — саме під таким гаслом відбулися пам’ятні заходи у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів з нагоди 88-ї річниці Голодомору в Україні. Школярі долучилися до всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» у пам’ять про жахливу трагедію українського народу.


Учні шостих класів разом з педагогом-організатором Анжелікою Сарканич та психологом Мариною Богдан провели захід-реквієм «Замордовані голодом».


Учні 5-7 класів разом з заступником директора з виховної роботи Яніною Меденці організували тематичний конкурс малюнків «Збережи пам’ять».


Класні керівники Ганна Хайнас та Неля Черепаня підготували для учнів десятих класів перегляд документально-хронікального фільму «Україна. Забута історія». Також в 2 та 3-іх класах проведенні години спілкування «Не хочемо повторення історії...» з виготовленням пам’ятних знаків.


Бібліотекар Сніжана Штець організувала тематичну виставку «Пам’ятаємо про голодомор» та спільно з учнями закладу взяла участь в тематичному заході закладу культури с. В.Визниця «Жнива скорботи».


27 листопада 2021 року закликаємо весь колектив закладу взяти участь в загальнонаціонально-міжнародній акції «Запали свічку».




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page