top of page

Заряджені гідністю та жагою до свободи!


Цього року в День Гідності та Свободи ми відзначаємо 10-ту річницю Революції Гідності. Одне із знакових державних свят встановлене на честь двох революцій - Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го. У понад 20 країнах світу підтримали Революцію Гідності - кампанії пройшли у Польщі, США, Канаді, Великобританії, Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Португалії, Австрії, Австралії, Бельгії, Грузії, Естонії, Литві, Норвегії, Швеції, Чехії та інших. Євромайдан став найбільшою проєвропейською демонстрацією в історії ЄС та найтривалішим мітингом в історії - він безперервно простояв 92 доби. Загалом на Майдані під час Революції Гідності загинули понад 100 осіб - їх згодом назвуть "Небесною Сотнею".

21 листопада у  Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів для учнів 1-11 класів проведено патріотичні уроки під гаслом “Заряджені гідністю та жагою до свободи». Також обговорили важливі історичні події, пов’язані із здобуттям незалежності. Діти висловлюючи власну думку стосовно подій, виявили своє розуміння цінностей, які ми поважаємо та оберігаємо в нашому суспільстві.

В шкільній бібліотеці здобувачі освіти ознайомились з інформаційною виставкою, присвяченою подіям на Майдані. Україна – територія гідності і свободи. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели і доводять свою любов до країни, честь і мужність. Україною потрібно пишатися і просто неможливо не любити!

Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни.

З Днем Гідності та Свободи!


 


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page