top of page

Засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів (фото)


08 березня 2024 року у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів ГПД на тему «Предметний інтенсив».

Відповідно до плану роботи МО було відвідано відкриті уроки.

У 4 класі урок інформатики провела Ольга Хайнас на тему «Порівняння моделей. Створення порівняльної таблиці моделей», який також відвідала начальник відділу освіти, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич. Діти досліджували моделі літака, виготовляючи їх з паперу та конструктора LEGO, презентували пошукову роботу. Вчилися створювати таблиці, вставляти зображення та вносити результати своїх досліджень. З великим задоволенням виконували за QR-кодом онлайн-вправу «Моделі та об'єкти». Яскравих барв на завершення уроку додав метод «6 капелюхів», де учні поділилися своїми враженнями та позитивними емоціями.

Урок образотворчого мистецтва у 1 класі провела Яніна Меденці на тему «Весна на порозі. Малювання підсніжників на тонованому папері». Учні навчались дотримуватись в зображенні пропорцій та розмірів, відрізняти поняття «передній» та «задній план». Спостерігали красу ранньої весни на відео, виконали вправу «Вгадай де правильно?», показали свої вміння в використанні різних засобів мистецтва. В кінці уроку проведено виставку «Юні художники» та підведено підсумки у цікавій формі.

Під час обговорення  колеги ділились своїми враженнями та  досвідом роботи  у Новій українській школі для підвищення якості освіти.

 

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page