top of page

Засідання методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

11 березня у Верхньовизницькому ЗЗСО I-III ст. було проведено чергове засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему «Формування навчально-пізнавальної компетентності на уроках та в позакласній роботі».

Згідно плану роботи  МО вчителі-філологи провели урочистості з нагоди 210 річниці з Дня народження Генія українського народу – Тараса Шевченка. Тягур М.І. підготувала і провела з учнями 6-7 класів цікаву гру-вікторину «Шевчекіана». Махлинець М.В. разом з учнями 8-9 класів запросили членів МО на інформаційно-пізнавальну гру «Instagram Тараса Шевченка».

Лубочко О.І. підготувала доповідь на тему «Шляхи формування навчально-пізнавальної компетентності на уроках та у позакласній роботі вчителів суспільно-гуманітарного циклу».

Вчителі-предметники оформили виставку «Слово Шевченкове».

Особливої уваги заслуговують учнівські роботи, присвячені річниці з Дня народження Великого Кобзаря: малюнки, буклети, реферати, доповіді, мініпроєкти, листівки.

Хайнас Ганна Михайлівна наголосила на значення творчості Шевченка у навчанні і вихованні підростаючого покоління.

Лакатош Мар’яна Павлівна звернула увагу на тему «Шевченко і сучасність»

Гузинець Марина Іванівна, підводячи підсумки засідання роботи МО, зосередила увагу на тому, що навчально-пізнавальна компетентність є важливим компонентом у формуванні особистості сучасного українця.

 




219 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page