top of page

Засідання методоб᾽єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу


07 грудня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання методичного об᾽єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. Марія Тягур – голова методоб᾽єднання оголосила порядок денний, звернула увагу на те, що засідання підпорядковане головній проблемі, над якою працює наше МО «Творче використання прогресивних технологій навчання та сучасних прийомів педагогічної техніки на уроках».

Вчителі Марина Гузинець, Анжеліка Сарканич, Марина Безик поділилися власними напрацюваннями з даного питання.


Відповідно до плану роботи МО з доповіддю «Активні методи навчання на уроках англійської мови» виступила Марина Безик.


Марина Гузинець провела відкритий урок з німецької мови у 10 класі на тему «Апетит приходить під час їжі» (розділ «Їжа та напої»). Під час обговорення Наталія Кость, вчитель німецької мови, відмітила, що Марина Іванівна урок німецької мови побудувала і провела методично правильно. Зуміла використати інтерактивний прийом «Психологічна настанова», чим задала учням заряд енергії, бадьорості на цілий урок. Вчителька застосувала різні види діяльності: фонетичну зарядку, словникову роботу, аудіювання, читання, письмо, говоріння.


Марія Тягур, вчитель української мови та літератури, зосередила увагу на тому, що урок був насиченим цікавим матеріалом, який відповідав темі та віковим особливостям учнів. На уроці Марина Іванівна створила атмосферу доброзичливості та партнерства. За допомогою онлайн-тестування на навчальній платформі «Kahoot» провела закріплення матеріалу. Справжнім святом видався кінець уроку, де учні та гості отримали солодкі подаруночки з нагоди Дня Святого Миколая, який відзначають у Німеччині 6 грудня.

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page