top of page

Засідання МО вчителів природничо-математичного циклу (фото)



2 березня 2023 року у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено чергове засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичного циклу. Члени МО разом із головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталією Юріївною Зварич відвідали заплановані відкриті уроки вчителів, що атестуються цього навчального року.

Світлана Андріївна Марцій провела комбінований урок з математики у 5 класі на тему «Окремі випадки множення десяткових дробів». На уроці вчителька за допомогою інтерактивних методів навчання працювала над формуванням ключових компетентностей учнів, збереження здоров’я та безпеки життя, громадянської відповідальності.

Уляна Василівна Сенюк провела у 6 класі нестандартний урок на тему «Різноманітність плодів. Будова плода». Здобувачі освіти під керівництвом вчительки виконали лабораторне дослідження «Будова плода», на якому визначали види плодів: сухі та соковиті. В процесі роботи в учнів сформувалися ключові компетентності, які сприяють підвищенню їхнього інтелекту. На уроці було створено ефективні умови для розвитку пізнавального інтересу до вивчення предмету та формування здоров’язбережувальної компетентності.


Як відмітила Віталія Юріївна, уроки були проведені на високому методичному рівні.

В кінці кожного заняття на присутніх чекав приємний сюрприз.

Також з цікавою доповіддю на тему «Використання наскрізних ліній у викладанні фізики» виступила Неля Черепаня, вчитель фізики закладу. Вчителі МО обмінювались досвідом, проаналізували участь учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та особливості роботи з обдарованими дітьми.

 

Переглянути весь


Пост: Blog2_Post
bottom of page