top of page

Зустріч першокласника та випускника – 2022 (фото)



На порозі нового навчального року Україна все ще у стані війни – війни з окупантом, який має на меті знищити українську націю. Запорука нашого майбутнього – захист і освіта наших дітей. Тому, незважаючи на війну, діти повинні вчитися. Але, коли мова йде про освітній процес, на перший план виходить питання безпеки. Тому спільними зусиллями працівників закладу за підтримки місцевої влади облаштоване безпечне місце - найпростіше укриття, яке розташоване у підвальному приміщенні спортивного комплексу. Дана споруда може вмістити 990 осіб і відповідає всім нормам чинного законодавства.

1 вересня 2022 року в приміщенні актового залу Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася святкова зустріч першокласника з випускником. Цього навчального року за парти закладу сядуть 395 учнів, 4 з яких внутрішньо переміщених осіб. Вперше на шкільну стежину стануть 35 чарівних і кмітливих першокласників, де їх з щирою посмішкою зустрічають добрі і милі перші вчительки Ольга Андріївна Поляк та Ольга Михайлівна Лапей, які поведуть їх впевнено Країною знань.

Особливим цей навчальний рік є і для наших випускників. Адже перед вами стоїть основне завдання – успішне проходження зовнішнього незалежного оцінювання, що в подальшому вплине на ваш вибір майбутньої професії.

Прийшли привітати учнів голова Кольчинської селищної ради – Микола Дуб, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич, староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір, о. Ярослав Долгош та о. Ілля Лях.

Микола Васильович також передав директору закладу Ользі Хайнас подяку від Мукачівської районної військової адміністрації за активну громадянську позицію, патріотизм та сумлінне виконання своїх обов'язків.


Класними керівниками 2-10 класів було проведено перший урок на тему «Ми українці: честь і слава незламним!» та роз'яснення дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Після сигналу оповіщення всі присутні у закладі перейшли до укриття.


Всім миру, міцного здоров'я, терпіння, мудрості, взаєморозуміння та успіхів у всіх починаннях.

Бережіть себе. Все буде Україна!

 

Переглянути весь




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page