top of page

Зі світлим святом Воскресіння Христового! (фото)



Дорогі учні, колеги, працівники Верхньовизницького ЗЗСО, шановні батьки та гості!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового!

Великдень є одним з найшановніших та найурочистіших релігійних свят, що поєднує в собі високі християнські чесноти, самобутність і неповторність традицій багатьох поколінь української нації.

Воскресіння Христа - це свідчення великої Господньої любові до всіх людей, символ неминучого торжества справедливості та перемоги добра над силами зла. Свято Великодня наповнює наші серця особливою любов’ю до рідних і близьких нам людей.

На даний час у нашому закладі проживає 68 вимушено переселених осіб. Учні, батьки, вчителі, небайдужі односельчани за сприяння голови Кольчинської селищної ради Миколи Дуба організували для гостей святковий стіл.


Учні виготовили гарні писаночки, вправні господині села випекли запашні пасочки, щедрі люди почастували їх закарпатським «шовдарьом і пікницею». Працівники закладу склали Великодні кошики. Всі бажаючі мали можливість відвідати святкову літургію у храмах села.


У ці святкові дні бажаю кожному щастя, міцного здоров’я, миру, добра й злагоди, нових успіхів і здобутків. Хай Світле Воскресіння Христове увійде у кожну домівку торжеством світлого і прекрасного, наповнить душі вірою і надією, а щира Великодня молитва об’єднає усіх нас, додасть мудрості, сил і наснаги.

Великі слова вдячності всім захисникам, завдяки яким у нас є день сьогоднішній та надія на день завтрашній. Неможливо оцінити їх подвиг, неможливо забути всіх тих, хто в битві з ворогом віддав найцінніше – життя!

Нехай світлий Великдень принесе довгоочікувану радість перемоги всій нашій Україні – перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


З найкращими побажаннями

Ольга Хайнас,

директор Верхньовизницького

ЗЗСО І-ІІІ ступенів


236 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page