top of page

Кольоровий тиждень толерантності


Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом. Ліна Костенко


Міжнародний день толерантності, проголошений 16 листопада 1995 року державами-членами ЮНЕСКО, вкотре нагадує усім нам про те, що насильство, тероризм, етнічне та релігійне переслідування – це явища, яким не має бути місця у житті людей.

З 14 по18 листопада у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було організовано «КОЛЬОРОВИЙ ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ».

Впродовж Тижня практичним психологом Мариною Богдан, класними керівниками 1-6 класів та вчителем образотворчого мистецтва Яніною Меденці проведено ряд заходів на формування в учасників освітнього процесу принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги, почуття милосердя, чуйності та мирного співіснування.

Особливу увагу приділено формуванню толерантного ставлення до дітей з особливими освітніми потребами.

Учні мали можливість збагатити свої знання на таких заходах: уроки доброти, тематичні години спілкування, виховні години, заняття з елементами тренінгу з тем: «Толерантність шлях до миру», «Вчимося співчувати», «Школа майданчик толерантності», «Толерантність і конфлікти», «Толерантність запорука людяності».

Переглядали учні відеоролики, мультфільми про толерантність, створювали плакати і малюнки: «Дерево толерантності», «Дерево добра», «Планета толерантності», «Квіти толерантності».

Тиждень толерантності це дієвий інструмент, що сприяє створенню здорової психологічної атмосфери у школі та запобігає насильству.

 

Переглянути весь


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page