top of page

Кольорові мрії українських дітей (фото, відео)

Любий Святий Миколаю!

Молитви наші почуй.

Ми довго тебе виглядали,

Ти нас від війни врятуй!

Зараз ми проживаємо  особливий період – це час Новорічно-різдвяних свят. Розпочинається він зі Свята Миколая - найулюбленішого, найсолодшого свята, яке чекає вся дітвора. Це свято завжди було днем радості і чудес. За доброю традицією Миколай приносить чемним діткам подарунки про які вони мріяли та писали у листах до Святого.

4 грудня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося  свято, яке підготували учні 4 класу під керівництвом класного керівника Наталії Сідор, асистента вчителя Вікторії Фурдели, педагога-організатора Анжеліки Сарканич та психолога Марини Богдан.

Учні разом зі своїми наставниками з нагоди свята підготували літературно – музичну композицію «Кольорові мрії українських дітей»,  де розповіли про свої найсокровенніші мрії та бажання. Швидко минув час, пролунали вірші і пісні про Миколая. Четвертокласники блискуче зіграли свої ролі та подарували чудовий настрій усім присутнім на святі. Настала довгоочікувана мить подарунків. Учні початкових класів з рук Святого Миколая і його помічників, голови та депутатського корпусу Кольчинської селищної ради, отримали солодкі подарунки. Нехай Святий Миколай береже всіх нас та приносить у кожну оселю радість і надію. Надію на світле майбутнє та довгоочікуваний переможний мир.

 



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page