top of page

Конфлікт і спілкування. Оминаємо гострі кути (фото)


Ніщо так не покаже характеру,

як гарна поведінка в конфлікті,

якого не можна уникнути

(Генрі Тейлор)


30 листопада 2022 року у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів в межах акції «16 днів проти насилля» відбувся відкритий просвітницький тренінг. Даний захід був поєднаний з тематикою уроку основ здоров`я у 7-х класах, а тому гостями були члени художньо-естетичного циклу та адміністрація закладу.

Марина Богдан - практичний психолог, працювала з учнями над актуальною темою сьогодення «Конфлікт і спілкування. Оминаємо гострі кути».

Мета тренінгу: навчити учнів способів запобігання й розв’язання конфліктів; розвивати конструктивні способи взаємодії й закріплювати навички безконфліктного спілкування в дитячому колективі; розвивати інтерес до себе; формувати первинні навички самоаналізу; розвивати форми і навички особистісного спілкування в групі однолітків, способи взаєморозуміння.

Протягом всього часу учні з цікавістю і захопленням брали участь у виконанні завдань, обговорювали і підсумовували кожну вправу, проводили досліди, конструювали з паперу в техніці «орігамі», релаксували під музичну хвилинку, передивлялись мультфільм «Добро завжди перемагає зло», створювали малюнки «Діти проти насилля», «Скажемо конфліктам – Ні!».


 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page