top of page

Мала іскра – великий вогонь! (фото)



Вогонь – друг, вогонь – ворог... Якою гранню він обернеться, залежить від людини. Коли свого часу Ейнштейна запитали, чи небезпечна атомна енергія для людства, він відповів: “Не більше ніж коробка сірників, річ тільки в тому, до чиїх рук вона потрапить”

Як свідчить щорічний аналіз Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, кількість пожеж з настанням весняно-літнього пожежонебезпечного періоду різко збільшується. Основними причинами їх виникнення є необережне поводження з вогнем, дитячі пустощі, тощо. Через часті випадки спалювання сухої трави зростає небезпека виникнення пожеж як на лісових масивах, чагарниках та дачних будинках, так і безпосередньо на об`єктах.

З метою закріплення знань і вмінь учнів про правила пожежної безпеки, практичного розвитку діяти в екстрених ситуаціях, профілактики та попередження виникненню пожеж під час весняних польових робіт, у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів, проведено ряд виховних пізнавальних заходів з учнями 1-11 класів.

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки! Виконуючи їх ви збережете своє життя, державну і приватну власність, здоров’я і життя.

 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page