top of page

Наталія Сідор та Grand-Expo - досвід, цінний обопільно (відео)

Grand-Expo - повноцінна онлайн школа. Подібних систем у нас в країні поки що немає.


У школі все зроблено «на власне замовлення» у співпраці з західними університетами, Європейською асоціацією тьюторів, Фінським альянсом освітніх інновацій за дуже високими стандартами.


Щоб вирішити для дітей та батьків проблеми освіти, що виникли в умовах карантину, особливо для тих, хто в силу різних обставин вирішив навчати своїх дітей в форматі онлайн, Grand-Expo створила команду із найкращих вчителів, психологів, лікарів, вчених, програмістів, дизайнерів, технологів, батьків й самих дітей.


Саме ця команда працювала новою системою онлайн школи і її комплексним сайтом. Кожен з них привніс краще зі своєї професії і свого досвіду з однією метою: дати дітям максимально високий рівень знань, компетенцій, ерудиції та особистісного зростання. А також допомогти батькам у цей непростий час вирішити частину їхніх проблем, пов’язаних з навчанням своєї дитини.


Команда онлайн школи Grand-Expo підбиралася дуже кропітливо на теренах всієї України. Наталію Сідор помітили у школі завдяки знайомству з її розробками, опублікованими на особистому вебсайті. Така знахідка для онлайн школи, вважаємо, є обопільно позитивною і цінною - як для команди так і для самої Наталії. Адже, Наталія - визнаний педагог для не одного покоління її учнів та їх батьків. Вона не лише встигає, а й знаходиться у авангарді сучасної школи, є достойним прикладом для наслідування колегами. Вчителька натхненно переймається якістю освітніх послуг, що надає своїм учням, враховуючи нові тенденції сучасної освіти. Таким чином, участь Наталії у роботі прогесивної команди онлайн школи Grand-Expo є потужним бонусом у багажі її неперсічного досвіду.

Наталія Сідор: Освіта онлайн – це певна новизна, а все нове завжди чіпляє, спонукає до дій. Сучасні діти – це покоління Альфа, діти, народжені з гаджетами в руках. Використання цих самих гаджетів дозволяє вчитися із задоволенням, без особливого напруження, перебуваючи в зоні комфорту.

Проте, яким привабливим за користю, за креативом атмосфери не був час співпраці Наталії із школою Grand-Expo, вона - як людина, як педагог - не применшила свої пріоритети, сформовані раніше.

Наталія Сідор: Карантин вніс багато змін в наше життя. Разом з цим відкрилися нові перспективи й можливості. Цього літа я отримала унікальний шанс – стала частиною команди онлайн школи Grand-Expo. Це не просто чудова школа, а найкраща онлайн школа, в якій навчаються діти з різних куточків світу. Grand-Expo – це сучасна, мобільна і ЯКІСНА школа, продумана до дрібниць. Але коли постало питання вибору школи, в якій я залишуся працювати, звісно, я обрала свою рідну ВЕРХНЬОВИЗНИЦЬКУ ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ.


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page