top of page

Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності! (фото)


Життя людини... чи є щось важливіше? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя. Щорічно у світі мільйони людей гинуть у дорожніх аваріях. Дуже часто причиною загибелі людей на дорозі є не лише провина водія, а й власна кричуща необережність і неправильна поведінка. Попередити такі випадки та знизити смертність і кількість травм можна, скоригувавши свою поведінку. Прості речі рятують життя. А життя людини – це найвища цінність.


З метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, 19 листопада в нашому закладі освіти пройшов Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху.


Здобувачі освіти під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху.


Учні виготовляли дорожні знаки, грали в тематичні настільні ігри розв’язували ситуативні задачі, кросворди, відгадували загадки, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.


Підготували та провели цікаві уроки вчителі початкових класів Ольга Поляк, Ольга Лапей, Марія Скиба, Олена Кадар, Наталія Сідор, Світлана Загородня, Тетяна Береш та Олеся Дзямко.


Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність!

 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page