top of page

Обери професію своєї мрії – реалізуй себе в Україні! (фото)


Вибір професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Завдання профорієнтації полягає в ознайомленні учнів з професіями та правилами їх вибору, вихованні спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.


Сьогодні учні 11-х класів Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом із класними керівниками – Марією Махлинець та Світланою Марцій і вчителем інформатики – Віталією Сарканич приєдналися до Всеукраїнського уроку з профорієнтації «Обери професію своєї мрії». Тут одинадцятикласники мали змогу познайомитись з історією успіху чотирьох видатних українців, які пройшли свій шлях від простих людей до відомих. Ганна Резніченко, провідна кар᾽єрна консультантка, поділилась із учасниками секретами того, як визначити найкращу професію для себе.


Після уроку учні проходили профорієнтаційне тестування та визначали свою схильність до різних сфер професійної діяльності.


Всеукраїнський урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії» потрапив до Національної Книги Рекордів та отримав відповідний сертифікат.




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page