top of page

Останній дзвоник у Верхньовизницькому закладі (фото, відео)



Шкільне подвір’я забуяло цвітом.

Яка чарівна і тривожна мить!

Для когось – вкотре,

А для випускників – востаннє

Сьогодні шкільний дзвоник продзвенить.


08 червня 2021 року у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок. Яскраве літнє сонечко осяяло щасливі обличчя випускників, які стоять на почесному місці шкільного подвір’я.

Привітати учнів та педагогічний колектив завітали гості – начальник відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров`я Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич, староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір, о. Ярослав Долгош та о. Ілля Лях.

Директор закладу Ольга Хайнас привітала учнів із закінченням навчального року, побажала всім здоров’я, щастя та гарного відпочинку на канікулах, а випускникам - удачі у виборі майбутньої професії. Після привітань Ольга Михайлівна нагородила відмінників закладу Похвальними листами.

Окрім щирих привітань, Володимир Фаринич вручив грамоти педагогам закладу за підготовку учнів для участі в різних конкурсах.

Чудові вітання, настанови висловила своїм випускникам перша вчителька – Ольга Поляк і подарувала їм сюрприз.

Мирослава Крисина та Алла Богдан, мами випускників, по-материнськи благословили дітей.

Наприкінці урочистої лінійки, коли усі раділи звучанню останнього дзвоника та під гучні оплески присутніх, одинадцятикласники запустили в небо кульки, що символізувало їхній вихід у вільне плавання. Це свято завжди залишиться одним з найбільш незабутніх і зворушливих.

Вітаємо всіх із успішним закінченням ще одного навчального року!

Радісних канікул та щасливого майбутнього, наші любі діти!

 


Переглянути весь

 




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page