top of page

Перший етап Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір» (фото)



Напередодні Нового року учні Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів брали участь у першому етапі Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Згідно з Положенням, метою цього заходу є формування практичних умінь і навичок здобувачів освіти з виготовлення композицій, які символізують і відображають новорічно-різдвяну флористику та сприяють розвитку флористичного мистецтва.


Та насправді, результати перевищують ці вимоги і є, можливо, набагато важливішими у сучасному модернізованому технологічному світі. І це – спілкування батьків і дітей, спільна творча діяльність, можливість відірвати дітей і молодь від ґаджетів і залучити до ручної праці, до творчості.


З кожним роком кількість учасників цих конкурсів збільшується, панує атмосфера творчої конкуренції не тільки серед здобувачів освіти. Розгортається справжній батл спочатку між класами, а потім між закладами освіти ТГ. Так, на перший етап «Новорічної композиції» було представлено вироби у 7-ми номінаціях: «Стилізована ялинка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція», «Новорічний вінок», «Сюжетна композиція», «Новорічна картина чи колаж» та «Новорічний подарунок».


Журі було складно визначати переможців, адже кожна робота – це витвір мистецтва, в який вкладена клопітка робота дітей, батьків та педагогів.


Творчі роботи переможців першого етапу виставки-конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір» направлено до відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради.

 

Переглянути весь



285 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page