top of page

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! (фото, відео)


Не тривожно нам,

коли ми пліч-о-пліч.

Ми все зможемо

 для наших рідних облич.

Добро примножимо,

а зло ми кинемо в піч.

Переможемо разом, 

коли пліч-о-пліч!

В рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України у 2023-2024 навчальному році заплановано проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів серед учнів закладів загальної середньої освіти.

12 березня 2024 року в Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено урочисте відкриття  ІІ (територіального) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Кольчинської територіальної громади під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!».

Відкриття змагань відбулося урочисто: звучали гімн України та гімн змагань. Учасники, вболівальники та гості змагань  вшанували пам’ять героїв, загиблих у російсько-українській війні.  До всіх присутніх з вітальним словом звернулися голова Мукачівської районної військової адміністрації Едгар Токар, голова Кольчинської селищної ради Микола Дуб, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич, які наголосили, що організація цих змагань відбувається з метою збереження та покращення як фізичного, так і ментального здоров’я, збільшення рухової активності школярів.  Також участь в урочистій частині взяли заступник голови Мукачівської районної військової адміністрації  Святослав Туз, амбасадор змагань, голова Закарпатської федерації з хортингу Ігор Няговський, спеціалісти відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради, старости сіл Верхня Визниця і Пузняківці Михайло Кушнір й Ольга Хохол та керівники закладів освіти громади .

Відкрили ІІ етап  Шкільної ліги змагання з баскетболу (дівчата).Участь у грі взяли 2 команди «Відважні» (Верхня Визниця) та «Афіна» (Кольчино). Юні баскетболістки наполегливо боролися за перемогу своїх команд, використовуючи тактику гри, якої навчали їх учителі фізкультури-тренери. У боротьбі за перемогу відчувалися єдність, воля, дружба. Взаємні привітання команд, живе спілкування додавали наснаги. В результаті І місце виборола команда Верхньовизницького  ЗЗСО І-ІІІ ступенів з рахунком 18:0, ІІ місце посіла команда Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів .

Голова Кольчинської селищної ради Микола Васильович Дуб вручив командам дипломи, кубки та подарунки за здобуті місця. Кожен учасник команди нагороджений медаллю за участь у територіальному етапі «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу.

Всі учасники й організатори отримали позитивні емоції та готуються до проведення наступних турнірів.

Щиро вітаємо дівчат з перемогою! Дякуємо Івану Йобаку, вчителю фізичної культури, за високий рівень підготовки команди і бажаємо високих результатів у наступному етапі змагань!

 




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page