top of page

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! БАСКЕТБОЛ (фото, відео)

ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Кольчинської територіальної громади під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!» продовжується.

14 березня 2024 року в Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено змагання з баскетболу серед юнаків. До учасників з вітальним словом звернулася начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич. Всі присутні вшанували пам’ять героїв та тих, хто загинув у російсько-українській війні.

Участь у змаганнях взяли 2 команди «Незламні» (с.Верхня Визниця) та «Королі м'яча » (с. Кольчино). Юні баскетболісти наполегливо боролися за перемогу своїх команд, а підтримували хлопців чарівні дівчатка з черліденгу, які у перерві порадували присутніх своїми виступами. Гра видалася надзвичайно цікавою та емоційною. В результаті І місце виборола команда Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ІІ місце посіла команда Кольчинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Головний суддя змагань, голова федерації баскетболу ветеранів Мукачівського району Степан Горват подякував хлопцям за гру та побажав успіхів у майбутньому.

Микола Дуб, голова Кольчинської селищної ради, нагородив команди  дипломами, кубками та символічними подарунками за здобуті місця. Кожен учень нагороджений медаллю за участь у територіальному етапі «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу.

Щиро вітаємо хлопців з перемогою! Дякуємо Івану Йобаку, вчителю фізичної культури, за високий рівень підготовки команди і бажаємо високих результатів у наступному етапі змагань!

 

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page