top of page

Подаруй захиснику свято (фото)



Чорні хмари згустились над нашою Україною. Вже більше як 300 днів ворог нищить, плюндрує наші землі, жорстоко глумиться над українським народом.

Надзвичайно важкий період переживає Батьківщина. Та найважче українським захисникам, які відстоюють рідну землю, наші життя, цілісність української держави. Найголовніші захисники України знаходяться на сході та півдні нашої держави. Очевидно, що найкращим для них привітанням стане, коли шкільні колективи об’єднаються та привітають їх зі святом різними смаколиками та необхідними речами.

В рамках відзначення Дня Святого Миколая в Верхньовизницькому закладі І-ІІІ ступенів, завершилася загальношкільна акція «Подаруй захиснику свято!» Протягом тижня учні приносили до школи каву, чай, консервацію, печиво, цукерки, мед та інші продукти харчування, засоби гігієни, теплі речі й медичні засоби. Також учні закладу склали дуже щирі та сердечні листи та намалювали малюнки для українських захисників.

Зібрану в ході акції благодійну допомогу передано на Схід до наших захисників 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Ми з вами, дорогі наші, тримайтесь, віримо в вас! Молимось за вас та віримо в перемогу ЗСУ!



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page