top of page

Протидія домашньому насильству та булінгу (фото)


З метою привернення уваги громадськості до потреби подолання гендерно-зумовленого насильства, зокрема домашнього, жорстокого поводження з дітьми, актуалізації питання протидії торгівлі людьми, широкого висвітлення забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та задля активізації співпраці держави та громадського суспільства у цій сфері, формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 25 листопада по 10 грудня 2023 року тривають заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Сьогодні, 27 листопада, відбулася зустріч учнів 8-11-их класів з Крістіною Романенко - начальником відділу освіти Мукачівської РВА, Наталією Няговською - начальником служби у справах дітей Кольчинської селищної ради. Також профілактичну бесіду з учнями проводили старші дільничі відділу поліції – Руслан Клевець та Василь Канчій.

Головною метою зустрічі була тема домашнього насильства та булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію, згадали що таке булінг та його види, також представники поліції нагадали здобувачам освіти в якому віці настає адміністративна та кримінальна відповідальність.  Наголосили на тому, що безпека кожного залежить від нас самих.

Ми дякуємо гостям за змістовну й корисну інформацію та за високий професіоналізм і сподіваємося, що отримані знання допоможуть кожному.


 


189 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page