top of page

Різдвяна зірочка (фото, відео)



Мир тобі, українська родино! Хай святиться тут Боже ім’я, Хай панує між вами щоднини Щире слово і правда свята!

Христос Рождається! Одна лиш фраза, але яка дивовижна сила, яке безмежжя почуттів, мрій і дум, яка глибина змісту та суті цього сокровенного Таїнства закладені в ній! Кожного разу, коли наближаються різдвяні свята, наші серця сповнюються великою радістю, якимось особливим настроєм, передчуттям чогось бентежного, хвилюючого, таємничого.

29 грудня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступені проведено фестиваль колядок, щедрівок і вертепів «Різдвяна зірочка» між учнівськими колективами Кольчинської територіальної громади.


Учні та присутні гості мали можливість поринути в атмосферу різдвяних свят, зустрітися з героями вертепного дійства. Вірші та колядки були переплетені з подіями сьогодення нашої держави. Наприкінці свята учні та педагоги-керівники гуртків були нагороджені грамотами за творчі роботи у різних номінаціях конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

Всім бажаємо, щоб Новий рік приніс мир, перемогу, віру в майбутнє, здоров’я, добробут і достаток, злагоду у кожну родину, щастя та радість!

 

Переглянути весь






118 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page