top of page

Різдяна зірочка - 2023 (фото, відео)

Є доброю традицією у нашій громаді збиратися разом, щоб прославляти нашого Спасителя. 28 грудня на базі Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Кольчинської селищьної ради пройшов третій фестиваль вертепних дійств і колядницьких груп «Різдвяна зірочка».

Цього разу глядачі ще раз поринули у казкову атмосферу і почули кращі зразки колядок і щедрівок у виконанні як досвідчених майстрів сцени, так і тих, хто зробив свої перші творчі кроки на сцені. Артистам було що показати і чим вразити, захопити глядача, адже програма фестивалю була дуже різноманітною та насиченою.

Щире захоплення присутніх викликали театралізовані вистави, які демонстрували звичаї і традиції притаманні українському народу.

Виступи учасників фестивалю радували розмаїттям щедрівок, колядок, приказок, що прийшли до нас із сивої давнини. Артисти використали у своїх програмах всі елементи народних традицій вертепу, українських свят. Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

Хочеться вірити, що започаткований фестиваль з кожним роком буде збирати все більшу кількість учасників, а молодь не забувати ми традицій своїх прадідів та буде шанувати звичаї українського народу.

 

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page