top of page

Святий Миколаю, принеси нам мир і перемогу! (фото, відео)


Святий Миколаю, не хочу дарунків,
В нас інші бажання в ці темні часи –
Ти замість отих загадкових пакунків
Нам мир у торбині своїй принеси...

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю – День Святого Миколая. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує та зрозуміє всі наші прохання і бажання... Тільки молитися і просити треба щиро, від усієї душі, з жаром люблячого і спраглого серця в кожному слові нашому! Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким людям, обов’язково збудеться!

На сьогодні війна всюди внесла свої корективи. Діти, які завжди так багато покладали сподівань на Миколая, цього року просять зовсім про інше, ніж минулі роки: про мир і спокій у наших оселях. Учні 4-их класів Верхньовизницького ЗЗСО, разом із своїми класними керівниками – Оленою Кадар та Марією Бабик, дуже чекали і просили Святого Миколая, щоб той завітав до нас на Україну і подарував довгоочікуваний подарунок для всіх і кожного – мир.

Четвертокласники блискуче зіграли свої ролі. Чарівна Завія, розізлилася на усіх дітей, через те, що вони залипають у гаджетах. Вирішила розігнати їх, відібрати телефони і заплутати Святого Миколая, щоб той не зміг завітати на свято.

Щоб Чудотворець все таки дістався до діток і приніс подарунки, учні поринули у Сучасну українську казку. В якій злий Тигр Ванька разом з своїми павуками шахідами хотів здолати жовто-блакитних братів кроликів Джавеліна і Байрактара. Але українським братам на допомогу прийшли їхні дружини Кролички, Івасик Телесик – волонтер, Курка Ряба – тік-токерка, пес Патрон, Ластівки чарівниці, Лисичка розумняшка, Котигорошко – воїн ЗСУ та інші учні. Разом вони зібрали всі сили в кулак і перемогли злого Тигра, на Україні запанував мир і ніяка Завія нікого більше не тривожила. Святий Миколай дістався до діток повернув гаджети і вручив подарунки.


На завершення Ольга Хайнас – директор закладу, привітала всіх з прийдешніми святами, подякувала учням і педагогам за проведення заходу.

Микола Васильович звернувся до присутніх з вітальними словами та побажаннями міцного здоров᾽я, добра, довгоочікуваного миру й злагоди. Приємно відмітити, що Грамотою Кольчинської селищної ради було нагороджено Наталію Сідор, вчителя початкових класів Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

По закінченню заходу учні отримали подарунки від голови та депутатського корпусу Кольчинської селищної ради.

 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page