top of page

Світське життя у Верхньовизницькому закладі (відео, фото)



Новий рік – це чарівне свято, на яке з нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і сподіватися на щасливі зміни. Цикл Новорічно-різдвяних свят у нашій школі продовжується. 23 грудня учні 2 класу разом із класним керівником Наталією Сідор, асистентом вчителя Вікторією Фурдела та педагогом-організатором Анжелікою Сарканич провели новорічне шоу «Світське життя».


Маленькі актори грали ролі найяскравіших зірок української естради. За сценарієм свята артисти з ведучою телепроєкту Катериною Осадчою побували в сім’ї Ольги Полякової, де на них чекала ціла низка цікавих і веселих пригод, адже тут зібрався весь український бомонд: Потап і Настя Каменських, Леся Нікітюк, Олег Скрипка, Джеррі Хейл, Дзідзьо, Ольга Фреймут, Олег Вінник, Руслана Лижичко, Мурат Білобрисий та ін. Події розгорталися з захоплюючою новорічною феєрією.


Новий рік – час подарунків, сюрпризів, запальних веселощів. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства.


Багато веселих новорічних пісень, танців, віршів та цікавих сцен, створили незабутню святкову атмосферу. Дітки-актори були центром уваги і сяяли усмішками. Святкування Нового року в закладі пройшло весело, змістовно та цікаво. Всі отримали багато насолоди та купу позитивних емоцій, додому поверталися зі справжнім новорічним настроєм.



 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page