top of page

Толерантність починається з тебе (фото, відео)


16 листопада 2023 року у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання методичного об’єднання класних керівників на тему «Виховний потенціал класних годин та шляхи його реалізації в Новій українській школі».

Голова методоб’єднання, Яніна Меденці  ознайомила колег з планом засідання. Ольга Лубочко, класний керівник 6-А класу  поділилася досвідом роботи з питання «Творчість: шляхи звільнення від стереотипів і шаблонів у НУШ». 

Класні керівники разом з учнями мали змогу відвідати виховний захід «Толерантність починається з тебе», проведений в 6-их класах Ольгою Лубочко та Оксаною Хайнас.

Учні показали інсценізацію «Любов і Чарівник», виконали творчі завдання, переглянули соціальне відео «Поважай старших», створили свій рецепт толерантності, пройшли тест «Чи толерантна ти людина?», заспівали пісню А. Трінчер «Почни з себе». Вся робота була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Зустріч пройшла активно, весело, творчо та толерантно.

Під час обговорення заходу Ольга Іванівна і Оксана Михайлівна отримали багато хороших відгуків, адже була проведена дуже змістовна та плідна робота з учнями.  

Толерантність, особливо в теперішній нелегкий час – це спосіб виживання людства, умова гармонійних стосунків в суспільстві.


 




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page