top of page

Щиро вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!



Дорогі колеги! Шановні працівники Верхньовизницької школи!

Щиро вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!


Усі ми з дитячим нетерпінням чекаємо на ці прекрасні свята, що несуть у собі радість нової надії на щасливе майбутнє і душевне тепло рідних і близьких нам людей!


Кожен Новий рік – це етап, котрий спонукає нас зробити деякі висновки про те, як ми розпорядились тим дорогоцінним часом, котрий Господь відвів нам у минулому році. Озираючись на пройдений шлях, можна сміливо сказати, що завдяки спільним злагодженим зусиллям усього нашого шкільного колективу ми пройшли його гідно: зуміли організувати і ефективно провести дистанційне навчання в період жорсткого карантину, створили безпечні і комфортні умови для діяльності нашого навчального закладу відповідно до сучасних вимог, допомогли нашим дітям адаптуватися до нових змін, що зараз відбуваються не тільки в освіті, а й у повсякденному житті. І, зважуючи той величезний обсяг проробленої роботи, я висловлюю слова щирої вдячності усім Вам за розуміння і підтримку, за спільну клопітку працю і самовідданість у виконанні своїх педагогічних обов’язків, за сердечне тепло і любов до своїх учнів, їх батьків, своєї педагогічної професії. Я пишаюся тим, що очолюю такий прекрасний колектив, що працюю разом з людьми, які є прикладом високого професіоналізму не тільки для учнів та їх батьків, а й особисто для мене, не тільки села Верхня Визниця, а й, без перебільшення, освітянської громади нашого краю. Свій шлях на освітянській ниві я починав саме у стінах нашої рідної Верхньовизницької школи, поруч з талановитими і мудрими колегами, що допомогли мені осягнути красу і велич обраної професії, що працювали разом зі мною задля розбудови і розквіту нашого навчального закладу, і зараз, стоячи на порозі Нового 2021 року, я хочу подякувати Вам усім, запевнивши у тому, що куди б не пролягла моя педагогічна дорога, моя вдячність і сердечне тепло завжди буде з рідною школою.


Тож у ці передсвяткові дні, котрі сповнені очікуванням настання Нового року і духовним передчуттям пришестя в цей світ новонародженого Христа Спасителя, дозвольте щиро привітати всіх Вас та Ваші родини із цими чудовими Новорічно-різдвяними святами! Щиро бажаю Вам міцного здоров’я та невичерпної енергії, здійснення мрій і заповітних бажань, нехай Всемилостивий Господь оберігає Вас та Ваші родини, дарує достаток і злагоду, добробут і благополуччя, а також надає Вам сил та натхнення для подальшої діяльності, наукових здобутків та професійних звершень! Нехай цей рік принесе Вам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла, нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями! Бажаю зустріти ці традиційно світлі свята у радісній, доброзичливій, теплій родинній атмосфері!


Христос Народжується! Славімо Його!


З повагою

Володимир Фаринич, директор Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

67 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page