top of page

Європейський день боротьби з торгівлею людьми (фото)



Тема експлуатації людини є актуальною в 21 сторіччі. Це кримінальна індустрія, яка розвивається, і боротьба з нею є важливим завданням для всього світу та для України зокрема.


18 жовтня 2007 року з ініціативи Європейського парламенту започатковано Європейський дня боротьби з торгівлею людьми. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також необхідність об'єднання зусиль для протидії цьому явищу. З метою підвищення рівня обізнаності учнів щодо сучасних проявів торгівлі людьми, в Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів.


Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування «Не стань жертвою!», «Сучасне рабство», «Торгівля людьми - ганебне явище», «Як не потрапити в рабство».


Сніжаною Штець, шкільним бібліотекарем оформлено тематичну виставку «Ні - сучасному рабству!»


Марина Богдан, психолог та Анжеліка Сарканич, педагог-організатор провели годину спілкування з елементами тренінгу та оформили просвітницький стенд «Людина - не товар». Яніна Меденці, вчитель образотворчого мистецтва разом з учнями організували виставку малюнків.



Пам’ятайте: стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації.


Отже, лише об'єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми.




Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page