top of page

Із Днем знань!


Шановні педагоги! Дорогі учні та батьки!

Від усього серця вітаю Вас з Днем знань!


Свято 1 вересня – це прекрасна багатолітня традиція вшанування знань і мудрості, освіти і виховання, яка об’єднує багато поколінь і є справді нашим спільним святом, яке не відбере від нас жоден COVID чи якісь інші негаразди - допоки існує ШКОЛА.


Щиро вітаю колег як нашої рідної школи так і усіх освітніх установ, людей, які відкривають дорогу у світ знань, виховують нове покоління громадян нашої держави. Ваш талант, інтелектуальний потенціал, відповідальність і професіоналізм вартий поваги і пошани. Бажаю Вам міцного здоров'я, творчого натхнення і життєдайної енергії, невтомної спраги до знань, допитливості розуму і мудрості міркувань!


Зі святом 1-го вересня вітаю і наших школярів! Від усього колективу вчителів бажаємо Вам здобути нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті! Цей день особливо урочистий і хвилюючий для першокласників, адже саме з нього починається їх незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до Країни Знань. Ми бажаємо Вам міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі Ваші мрії стануть реальністю!


100 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page