top of page

День захисту дітей (фото, відео)



Хай війни стихають від сміху дитини, Душа очищається, серце співа… Захист дитинства у цілому світі – Це місія честі, любові, добра.

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це день, коли ми згадуємо про права дітей і зобов’язання суспільства захищати їх від будь-яких форм насильства, зловживання та знущань. Зазвичай – це свято радості. Проте, сьогоднішня ситуація в Україні робить його ще більш важливим: вже другий рік поспіль ми вимушені відзначати свято в умовах воєнного часу.

Ми всі знаємо, що в Україні триває війна, і це надзвичайно складна ситуація для всієї країни. Однак найбільше страждають від цього конфлікту діти. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних, ті, хто був вимушений залишити свій дім, і ті, хто, на жаль, загинув.

У День захисту дітей ми повинні пам’ятати про тих, хто потерпає від війни, і зробити все можливе, щоб допомогти їм.

Тож, 1 червня, Верхньовизницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів приєднався до відзначення Дня захисту дітей. Проведено ряд цікавих заходів – фізкультурно-оздоровчий турнір «Веселі старти» (учні 6-их класів), малюнок на асфальті «Ми – діти України, скажем НІ війні» (учні 5-их класів) та челенж «Яскраві кольори дитинства» (учні 1-4 класів). Також в цей сонячний по-літньому день, учні шостого класу провели прогулянку на природі.

Бажаємо радості і благополуччя всім діткам в цей чудовий день!



 

Переглянути весь


Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page