top of page

Свято Останнього дзвоника – 2023 (фото, відео)



Дзвени, мій дзвонику, прийшла твоя пора! Вже рік минув, вже поспішає літо… І переможним кроком, кроком випускника Крокують у майбутнє наші діти.

31 травня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок.

Привітати учнів та педагогічний колектив завітали гості – голова Кольчинської селищної ради – Микола Дуб, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Володимир Фаринич, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Віталія Зварич, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради – Марія Окс, староста Верхньовизницького старостинського округу – Михайло Кушнір, о. Ярослав Долгош та о. Ілля Лях.

Ольга Хайнас, директор закладу привітала учнів із закінченням навчального року, побажала всім здоров’я, миру та гарного відпочинку на канікулах, а випускникам - успіхів у дорослому житті. Після привітань Ольга Михайлівна нагородила учнів закладу Похвальними листами та Похвальними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів.

Крім щирих привітань, гості вручили грамоти учням і педагогам закладу за участь та підготовку в олімпіадах і різних конкурсах, а випускникам – грошові сертифікати.

Найкращі вітання, настанови висловили своїм випускникам перша вчителька – Наталія Сідор та класні керівники – Ганна Хайнас, Неля Черепаня і подарували їм сюрпризи. А мами випускників, по-материнськи благословили дітей на щасливу життєву дорогу.

Привітав випускників і танцювальний колектив початкових класів «Соколята» з композицією «Парубки зеленоокі» (керівник – Марина Богдан). Також зворушливим був батьківський танець.


Наприкінці урочистої лінійки, під гучні оплески присутніх, одинадцятикласники запустили в небо кульки, що символізувало їхній вихід у вільне плавання.

Вітаємо всіх із успішним закінченням ще одного навчального року!

Радісних канікул та щасливого майбутнього, миру та ПЕРЕМОГИ!



 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page