top of page

Засідання методичного об’єднання вчителів оздоровчо-естетичного циклу



10 грудня у Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів оздоровчо-естетичного циклу на тему «Розвиток креативного потенціалу учнів на уроках оздоровчо-естетичного циклу». Члени методичного об’єднання зібрались у формі методичних посиденьок, які присвятили сучасному уроку, його вимогам, проблемам, шляхам удосконалення та здоров’язберігаючій компетентності сучасного вчителя.


На засіданні були розглянуті такі питання:

  1. Розвиток креативної особистості шляхом використання інтерактивних технологій на уроках музичного мистецтва.

  2. Профілактика соціально-педагогічної роботи з дітьми з девіантною поведінкою.

  3. Підведення підсумків ІІ етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з трудового навчання/технологій та І етапу Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

Всі члени методичного об’єднання взяли активну участь у обговоренні питань, що стосуються народних традицій, естетичного смаку, розвитку духовного та творчого потенціалу учня. Свою діяльність вчителі оздоровчо-естетичного циклу спрямовують на пошук наукових новинок, на створення творчої атмосфери, модернізацію форм, методів та засобів навчання і виховання дітей, а головне – на реалізацію принципу рівноправного діалогу між учителем та учнем.


120 переглядів
Пост: Blog2_Post
bottom of page