top of page

Вічно жива пам’ять (фото)



«Пам’ять серця, пам’ять сивини, Пам’ять тих, хто не прийшов з війни»

8 травня 2023 року Україна разом Європою та США відзначає День пам’яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Близько 8-10 мільйонів українців загинули у війні 1939-1945 року. Пам’ять означає, що ми пам’ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення – що країни Європи уклали мир після війни.

Цього року Україна відзначає це свято в умовах повномасштабної війни з рф. На зміну німецькому нацизму на наші землі прийшов російський рашизм. Ми віримо, що незабаром у календарі свят України з’явиться нова святкова дата – День Перемоги над росією.

У Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено Уроки мужності та пам’яті на теми «Між життям і безсмертям», «Знаємо. Пам’ятаємо», «Ніколи знову...». Класні керівники провели майстер-класи з виготовлення маків пам’яті, які є символом Дня Пам’яті та примирення. Також учні 7 класів організували урочисте покладання квітів до обеліска, вшановуючи пам’ять про односельчан, які загинули під час Другої світової війни.

Низький уклін тим, хто захищав Україну від нацистської агресії. Дякуємо нашим воїнам, що захищають Україну сьогодні від рашизму. Також вклоняємось перед батьками та родинами, які виховали мужніх солдатів, справжніх Героїв України!

Ми віримо у Перемогу, віримо в наших Захисників!

Ми зробимо все, аби вберегти вільну та незалежну Україну!

 

Переглянути весь



Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page